andrehoevenBeste ouders van Hercules spelers,allerhandeklusjes

Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben André van der Hoeven. Mijn zoon van 11 speelt in D1 en mijn dochter speelt in E3.

Dankzij een hele groep vrijwilligers is het mogelijk om een vereniging als Hercules draaiende te houden. Voor alle ouders die nu denken tja ik wil eigenlijk ook best iets doen, maar training geven of coachen is niet helemaal mijn ding, is er nu een oplossing.

Wij zijn hard op zoek naar een ploeg vrijwilligers die met regelmaat (1x in de 2 maanden) een ochtend (weekend) of een avond willen helpen met wat klusjes en schoonmaak werkzaamheden in de kantine.

De komende tijd wil ik ouders tijdens trainingen en wedstrijden aanspreken. Ik hoop dat ik al snel een schema kan opstellen met de eerste enthousiastelingen. In het kader van "hoe meer zielen hoe meer vreugd" ga ik ervan uit dat er al snel een wachtlijst van vrijwilligers zal ontstaansmile. Dus als je graag iets terug wil doen voor de vereniging waar uw kinderen veel plezier beleven aan hun sport twijfel dan niet langer en meld je nu al aan via mijn mailadres:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef hierbij dan direct aan welk tijdstip de voorkeur geniet.

Je kunt me natuurlijk ook aanspreken op en rond de sporthal van Boswijk.

 

Met vriendelijke groet,

 

André van der Hoeven