fb hercules 
Hercules Facebook!

klusje doen?

Scheidsrechters nieuws en info

nhvlogo Scheids 750x290

Hercules zet de scheids centraal

Hercules heeft een hele grote uitdaging om dit jaar alle wedstrijden van een scheidsrechter te kunnen voorzien. Dit is natuurlijk niet nieuw voor ons maar het nieuwe beleid van de handbalbond heeft daar nog een schepje bovenop gedaan. We moeten namelijk veel meer scheidsrechters leveren die op vreemde bodem gaan fluiten dan voorheen. Dat opgeteld bij het grote aantal wedstrijden op Boswijk is dat een hele klus voor de scheidsrechterscommissie.

Lees meer: Hercules zet de scheids centraal

nhvlogo zonderscheidsgeenhandbal

 

Scheidsrechtersbeleid Hercules seizoen 2017-2018

Hierbij willen wij jullie informeren dat er op de laatste BALV (mei 2017) een component van het scheidsrechtersbeleid (zie bijlage 1) is aangenomen.

Samengevat komt dit op het volgende neer:

  • Komend seizoen (2017-2018) gaan we gediplomeerde verenigingsscheidsrechters een vergoeding geven voor het fluiten van een wedstrijd.
  • Aangezien we nu nog niet voldoende gediplomeerde verenigingsscheidsrechters hebben, blijft ook de huidige regeling van kracht waarbij alle teams vanaf de A-jeugd 5x per jaar een scheidsrechter leveren.

 
Wat betekent dit voor seizoen 2017-2018:

Komend jaar zal ieder team vanaf de A-jeugd nog een aantal keer worden ingedeeld om een scheidsrechter te leveren. Dit kan een thuis- of uitwedstrijd zijn, aangezien het NHV ook het scheidsrechtersbeleid heeft aangepast (zie bijlage 2). Indien het team geen scheidsrechter kan of wil leveren, kan via de scheidsrechtercoördinator aangegeven worden dat het team een gediplomeerde verenigingsscheidsrechter wil inzetten en de kosten hiervan zal dragen. Dit moet uiterlijk drie weken voor de wedstrijd aangevraagd worden, zodat er tijdig gepland kan worden (uiteraard indien de planning van de wedstrijden ook beschikbaar is).

Geef je op en help de vereniging, want zonder scheidsrechters geen handbal!

We zijn afgelopen seizoen gestart met de opleiding tot verenigingsscheidsrechter en zijn hard op zoek naar senioren die hier hun steentje aan willen bijdragen.

Wil jij begeleider worden op zondag of zaterdag van scheidsrechters in opleiding of wil je zelf scheidsrechter worden, omdat we daar nog steeds een groot tekort aan hebben, neem dan contact op met Judith van de Ree op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook bij vragen kun je contact met haar opnemen.

Wij hopen je hierbij voldoende geïnformeerd te hebben en hopen op een aantal enthousiaste reacties om de vereniging verder te helpen op dit vlak.

Scheidsrechtercommissie Hercules:
Judith van de Ree (tevens coördinator)
José Rodenburg 

 

klik op onderstaand logo voor het gehele scheidsrechtersbeleid in PDF inclusief bijlage 1 en 2

zonderscheidsgeenhandbal

Word sponsor

 

Follow Me

Follow us on Twitter